Szeretettel köszöntelek a Szeged Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szeged Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szeged Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szeged Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szeged Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szeged Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szeged Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szeged Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: A tésztához: Elkészítés: A sütőporos lisztben szétmorzsoljuk a margarint, a többi hozzávalóval
jó alaposan összegyúrjuk a tésztát, becsomagolva éjszakára a hűtőben
pihentetjük. Másnap újra alaposan átgyúrjuk, majd kb. ujjnyi vastagságúra
kinyújtjuk, kb. 3,5 cm-es pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, papírral
bélelt nagy tepsibe sorakoztatjuk. Tetejüket lekenjük tojássárgájával, csipet szezámmagot teszünk rá, és
előmelegített 200 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. A pogácsa normál lisztből és medvehagyma nélkül is elkészíthető!
50 dkg liszt (fele teljes kiőrlésű)
1 csomag sütőpor
25 dkg \”Vénusz sütőmargarin
2 tojás sárgája
2 dl tejföl
2 dkg só
2 dkg cukor
10 szál medvehagyma – aprítva
A tetejére:
1 tojás sárgája pici tejjel elkeverve
szezámmag
Megjegyzés:
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!